به رستوران ما خوش آمدید

درباره ی رستوران کاری

تهیه غذائی کاری ( آرمان پخت کاری ) مفتخر است از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را در تهران – خیابان پیروزی ، خیابان افراسیابی ، پلاک ۴۸۷ آغاز نموده است .

غذاهای هر کشور به نحوی گویای فرهنگ ان کشور است . امروزه که فرهنگ ها درهم تنیده وبه هر گوشه کناری سرک کشیده اند. غذاها نیز شکل دیگری به خود گرفته اند واین گونه است که هر غذائی را درهر کشوری می توان میل کرد آشپزی ایرانی یکی از کاملترین تر کیبات غذائی در جهان وآسیا را شامل می شود. خورش ها وآش های ایرانی نشان می دهد که به طور سنتی زنان ایرانی باشناختی دقیق از مواد غذائی وترکیب انها برای غنی تر شدن هرچه بیشتر غذا ها به بازده خوبی دست یافته اند ترکیب گروهای غذائی گوناگون غلات حبوبات سبزی ها وپروتئین های گیاهی حیوانی در همه خوراک ها دیده می شود غذای ایرانی به علت وجود فرهنگ غنی ایران واقوام مختلف از تنوع خاصی برخودار است که کمتر فرهنگ یاکشوری چنین ویژگی های دارد ایرانیان مزه های جدید را با تر کیب کردن مواد غذائی به خوبی یافته اندوبه همین دلیل در کشورهای مختلف به عنوان مثال کباب ایرانی دارای طرفداران زیادی است

سنت غذاخوردن از ماندگار ترین میراث های فرهنگ وتمدن ایرانیان است که همچنان همچون یک آیین ورسم تخطی ناپذیر بجا آورده می شود در ایران هیچ آیین ومراسمی وجود ندارد که دران غذاخوردن جایگاهی نداشته باشد با وجود اینکه هنوز پدر بزرگ ها وپدرانمان از سفرهای بلند پهن روی قالی های دستباف می گویندوخاطرات نه چندان دورشان را تعریف می کنند اما امروز دیگر ازان سفرهای بلند وسر شار از صمیمیت خبری نیست

اگر بخواهیم ویژگی های کلی غذاهای سنتی را برشماریم می توان به موارد زیر اشاره نمود. غذاها یی که با مواد اولیه طبیعی طبخ می شدند و فراوری بسته بندی شده نبودند

 – غذاهایی که تاریخچه طولانی به عنوان حافظ سلامت داشتند

 – غذاهائی که به لحاظ محتوای مواد مغذی کامل وغنی بودند

 – غذاهائی که حاوی مواد ساده واساسی در برنامه غذائی هستند مانند گوشت وماکیان تخم مرغ غلات کامل ماهی

 حبوبات سبزیجات میوه ها مغز ها ودانه ها وچربی ها

همه ما می دانیم که طبخ خوراک های لذیذ ایرانی مستلزم صرف وقت زیادی است تا اصطلاح مادر ها ومادر بزگ ها یمان جا بیاتد زندگی مدرن امروزی وهیاهوی این نوع زندگی فرصت کافی برای طبخ خوراک های خوشمزه وجا افتاده ایرانی ودور هم بودن خانواده های گرم واصیل ایرانی به بهانه صرف نهار وشام لذیذ را از همه ما گرفته است به همین دلیل گروه غذائی کاری در اسفند ماه ۱۳۹۴با هدف طبخ وارائه غذای ایرانی از مواد درجه یک وبکار گیری کادر مجرب تاسیس گردید در سالی که گذشت اشپزخانه کاری در کنار شما با افتخار پذیرای بسیای از میهمانی ها ومجالس گوناگون بوده است وخاطرات خوش یک طعم دلپذیر را در ذهن میزبان ومیهمان اکنده است برای اینکه بتوانیم سرعت فروش و دسترسی مشتریان عزیز را فراهم سازیم وبه سایت گروه غذائی کاری به زودی در دسترس شما عزیزان خواهد بود تا دور از مسائل رفت وامد غذای دلخواه خود را در منزل یا محل کارخود تحویل بگیرید

لازم می دانیم عواملی را که توانسته تهیه غذائی کاری را متمایز نماید و نظر شما عزیزان را در انتخاب غذاها جلب نماید

 در زیر بطور مختصر بازگو نماییم.

۱- کلیه گوشت‌های انواع کباب در رستوران فقط از گوشت تازه گوسفندی روز سرو می گردد .

۲- کلیه گوشت های خورشتی فقط از گوشت تازه گوسفندی روز سرو می گردد.

۳- استفاده از برنج ۱۰۰٪ ایرانی طارم یا هاشمی استان گیلان

۴-  استفاده از ظروف آلومینیوم و ظرف پ.پ

۵- عدم استفاده از روغن‌های جامد در طبخ غذا

۶- شرکت در کل…